Η εταιρεία | Κατάλογος | Επικοινωνία | Κοινωνικά Δίκτυα: Facebook | Instagram | Youtube

EUROPEAN PRODUCTION

  Επιστροφή Στην Αρχική

  Οδηγός για Airless Σπρέϊ Βαφής


  Τα airless σπρέϊ βαφής εξασφαλίζουν υψηλή παραγωγικότητα της ροής του υλικού. Η επιλογή ενός σωστού airless σπρέϊ βαφής μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση για κάθε εργολάβο οπότε πρέπει να επιλέξει το σωστό airless σπρέϊ βαφής.

  Καταρχάς, πρέπει να καταλάβουμε γιατί να χρησιμοποιήσουμε ένα airless σπρέϊ βαφής, ποιά είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους εργολάβους και ποιο μέγεθος μηχανήματος είναι κατάλληλο για το μέσο όρο εργασιών μας.

  Η εξοικονόμηση υλικού είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την χρήση των airless σπρέϊ βαφής. Στις περισσότερες περιπτώσεις και ειδικά για τα βαρέως τύπου airless σπρέϊ βαφής, θα βρείτε διπλή μέθοδο αναρρόφησης, για παράδειγμα για ψεκασμό βαφής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωλήνα αναρρόφησης και για πιο παχύρευστα υλικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντλία απευθείας αναρρόφησης. Με αυτές τις μεθόδους αναρρόφησης έχετε ήδη κερδίσει την πρέπουσα ροή υλικού και κατ’επέκταση κερδίζετε χρήμα.

  Τα airless σπρέϊ βαφής προσφέρουν γρηγορότερη κάλυψη από ένα ρολό βαφής. Με το airless σπρέϊ βαφής είναι ευκολότερο να βάψεις μεγάλες επιφάνειες(τοίχοι, ταβάνια, εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι, πατώματα κτλ). Προσθέτοντας ανταλλακτικά, όπως προεκτάσεις στο σπρέϊ βαφής σας, μπορείτε να φτάσετε υψηλές και δυσπρόσιτες επιφάνειες, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Τα airless σπρέϊ βαφής έχουν μια αντλία βαφής που ωθούν το υλικό σε μια σωλήνα βαφής το οποίο ψεκάζεται από το πιστόλι βαφής. Το airless πιστόλι βαφής συμπεριλαμβάνει έναν αυτόματο πιστολιού και το μπεκ. Η μεγάλη ποικιλία μεγεθών των μπεκ εξαρτάται από το είδος της εφαρμογής που θέλουμε να διεργαστούμε. Τα μπεκ βαφής κατέχουν ένα τριψήφιο αριθμό για παράδειγμα 529.

  Ο πρώτος αριθμός υποδεικνύει το μήκος της διανομής ψεκασμού ή το μέγεθος του ανεμιστήρα, έτσι στο παραπάνω παράδειγμα το νούμερο 5 – ψεκασμός γωνίας 50°.

  Το δεύτερο και τρίτο ψηφίο υποδεικνύει το μέγεθος της οπής του σπρέϊ, για παράδειγμα το 29 αντιστοιχεί με οπή 0.029 inch ή 0.736mm.

  Εύρος Ροής Μπεκ:

  Το εύρος ροής του μπεκ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:

  - Πίεση λειτουργίας των airless σπρέϊ

  - Η ροή υλικού ψεκασμού

  Υψηλότερη πίεση λειτουργίας = Υψηλότερη ροή υλικού

  Ελέγχουμε πάντα τα τεχνικά χαρακτηριστικά (technical specification)των airless σπρέϊ βαφής πριν χρησιμοποιήσουμε τα μπεκ βαφής.

  Τώρα λοιπόν που ξέρουμε τα βασικά για τα airless σπρέϊ βαφής, πρέπει να αναρωτηθούμε ποιό σπρέϊ θα καλύψει τις καθημερινές εργασίες βαφής μας.

  Μερικές σημαντικές ερωτήσεις όπως:

  - Ισχύς = HP ?

  Τα επαγγελματικά airless σπρέϊ βαφής λειτουργούν με ηλεκτρικά μοτέρ ή βενζινοκίνητες μηχανές.

  - Μέγεθος εργασιών βαφής?

  Σκεφθείτε το μέσο όρο εργασίων που αναλαμβάνετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλετε να καταλήξετε με ένα μικρό μηχάνημα το οποίο θα περιορίσει την εργασία βαφής. Εάν αναλαμβάνετε μεγαλύτερες επιφάνειες η ιδανική λύση για εσάς είναι ένα βαρέως τύπου airless σπρέϊ βαφής. Αν όμως αναλαμβάνετε μικρές εργασίες βαφής, οικιακές ανακαινήσεις κ.α ένα λιγότερο ισχυρό σπρέϊ βαφής είναι ιδανικό για εσάς.

        - Ποιά υλικά μπορείτε να εφαρμόσετε;

  Μπορείτε να ψεκάσετε μεγάλο εύρος υλικών. Έτσι πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η πίεση λειτουργίας του σπρέϊ βαφής είναι συμβατή με το υλικό ψεκασμού. Για παράδειγμα, αν επιθυμείτε να ψεκάσετε στόκο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα υψηλής πιέσεως airless σπρέϊ βαφής – συμβουλευτείτε τον προμηθευτή του υλικού σας.

        - Αναλογία εργασίας βαφής με τιμή

  Όταν αγοράσουμε ένα σπρέϊ βαφής πρέπει να σκεφτούμε τον χρόνο απόσβεσης αυτής της επένδυσης, δεν θέλουμε να ξοδέψουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να αναπεξέλθουμε. Με βάση το μέσο όρο εργασιών βαφής/στόκου που αναλαμβάνετε συγκρίνετε τα μεροκάματα που πληρώνετε και υπολογίστε το χρόνο απόσβεσης του μηχανήματος.

        - Αριθμός πιστολιών βαφής?

  Πόσοι χρήστες μπορούν να ψεκάσουν ταυτόχρονα; Τα σπρέϊ βαρέως τύπου airless σας δίνουν την δυνατότητα να ψεκάζουν από πολλαπλούς χρήστες για μεγάλες εργασίες εύκολα και γρήγορα.Να έχετε στο μυαλό σας ότι ο κοινός εξοπλισμός βαφής μπορεί να χειριστεί ένα πιστόλι βαφής. Αυτό εξαρτάται από τις απαιτήσεις κάθε εργολάβου για κάθε εργασία που αναλάμβάνει καθώς και από το χρονοδιάγραμμά του.

  Εγγραφή στο Newsletter

  Εισάγετε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας!

  Η εταιρεία GEROMAC προσφέρει επαγγελματικό εξοπλισμό υδραυλικών airless μηχανήματων βαφής, σχεδιασμένο για εργολάβους που αναλαμβάνουν απαιτητικές εργασίες και επιθυμούν την βέλτιστη απόδοση του σπρέϊ βαφής τους. Η GEROMAC στέκεται δίπλα στον τελικό χρήστη σχεδιάζοντας ένα πλήρες οικονομικό εξοπλισμό για τα πιο απαιτητικά εργοτάξια. Η σειρά προϊόντων της GEROMAC αποτελείται από υδραυλικά airless ηλεκτρικά μηχανήματα βαφής και στόκου 2.5 - 4.0 ίππων, airless βενζινοκίνητα με Honda GX κινητήρα 4.8 - 5.5 ίππων, αντλίες αέρος airless, υδραυλικά συστήματα διαγράμμισης με 1 ή 2 πιστόλια βαφής και ανταλλακτικά βαφής airless ολοκληρώνοντας έτσι έναν πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό για κάθε είδους εργασία.

  Search