Η εταιρεία | Κατάλογος | Επικοινωνία | Κοινωνικά Δίκτυα: Facebook | Instagram | Youtube

EUROPEAN PRODUCTION

  get more for what you pay geromac motto

   

  Κέρδισε Περισσότερα...από όσα πληρώνεις!

  Χρειάζεσαι ένα airless βαφής και γνωρίζεις πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις. Το επόμενο βήμα είναι το εξής: τι μπορώ να πάρω με τα χρήματα που διαθέτω; Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τιμές της αγοράς των μηχανημάτων βαφής airless, η GEROMAC σας προσφέρει με την ίδια επένδυση ένα μεγαλύτερο σε δύναμη μηχάνημα.  

  Μην συμβιβάζεσαι με μια αδύναμη λύση, κέρδισε περισσότερη ιπποδύναμη, περισσότερη πίεση, περισσότερη άντληση με ένα επαγγελματικό μηχάνημα βαφής & στόκου GEROMAC. 

  Επειδή ένα κοινό σπρέϋ βαφής μπορεί να κοστίζει το ίδιο, δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ότι ένα GEROMAC μπορεί! Σύγκρινε την ιπποδύναμη, την ροή υλικού, την παραγωγικότητα και  ζύγισέ τα όλα αυτά...με το ποσό που θες να πληρώσεις!  

   

  Ανακάλυψε μια επαγγελματική μάρκα με πλήρη εξοπλισμό βαφής και οικονομικές λύσεις.

  Η σειρά μηχανημάτων της GEROMAC αποτελείται από δυνατά υδραυλικά airless μηχανήματα βαφής και στόκου, υδραυλικά μηχανήματα διαγράμμισης, αντλίες αέρος airless και ανταλλακτικά airless βαφής.

  Η σειρά προϊόντων της GEROMAC παρέχει λύσεις στον κατασκευαστικό τομέα, στην ναυτιλία, στην βιομηχανία βαφής καθώς και στον τομέα της διαγράμμισης.

  Τα μηχανήματα GEROMAC σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ευρώπη από μια ισχυρή δύναμη στην βιομηχανία.

   

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την VEZOS manufacturing group στο παρακάτω σύνδεσμο : www.vezos.co.ukwww.vezos.gr

  Ενδιαφέρεστε να γίνεται μεταπωλητής μας;

  Για περισσσότερες πληροφορίες στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στείλτε μας μήνυμα στην φόρμα επικοινωνία μας εδώ.

   

  Εγγραφή στο Newsletter

  Εισάγετε το email σας για να λάβετε τις προσφορές μας!

  Η εταιρεία GEROMAC προσφέρει επαγγελματικό εξοπλισμό υδραυλικών airless μηχανήματων βαφής, σχεδιασμένο για εργολάβους που αναλαμβάνουν απαιτητικές εργασίες και επιθυμούν την βέλτιστη απόδοση του σπρέϊ βαφής τους. Η GEROMAC στέκεται δίπλα στον τελικό χρήστη σχεδιάζοντας ένα πλήρες οικονομικό εξοπλισμό για τα πιο απαιτητικά εργοτάξια. Η σειρά προϊόντων της GEROMAC αποτελείται από υδραυλικά airless ηλεκτρικά μηχανήματα βαφής και στόκου 2.5 - 4.0 ίππων, airless βενζινοκίνητα με Honda GX κινητήρα 4.8 - 5.5 ίππων, αντλίες αέρος airless, υδραυλικά συστήματα διαγράμμισης με 1 ή 2 πιστόλια βαφής και ανταλλακτικά βαφής airless ολοκληρώνοντας έτσι έναν πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό για κάθε είδους εργασία.

  Search